Glasögonfodral

>>    Köp Glasögonbågar på nätet via Optikbutiken här!
Köp Glasögon och Kontaktlinser på nätet !

Glasögonfodral. Alla som äger ett par glasögon vet hur viktigt det kan vara att förvara sina glasögon på rätt sätt. Om du inte förvarar dina glasögon i ett glasögonfodral kan de lätt få onödiga fläckar eller i värsta fall bli repiga. Se alltså till att du har ett glasögonfodral nära till hands var du än befinner dig, så skyddar du dina glasögon maximalt när du tar av dig dem. Att förvara sina glasögon löst i väskan utan ett glasögonfodral är närmare en dödsstöt för ditt dyra inköp. Nycklar och andra vassa föremål kommer nästan garanterat att förstöra dina glasögon och du blir tvungen att lägga ut åtskilliga summor på ett par nya glasögon.

Glasögonfodral kommer i alla möjliga tappningar och prisklasser. Vill du ha ett riktigt unikt glasögonfodral i trä hittar du det hos www.emblasdeco.se. Sidan drivs av en kvinna som håller på med en viss typ av dekoreringsteknik som heter decoupage. Här hittar du ett glasögonfodral vid namn Vallmo. Glasögonfodralet är exklusivt dekorerat med slagmetall och servetter, varefter glasögonfodralet har fått en ytkrakelering som sista finish. Men det är som sagt ett relativt dyrt glasögonfodral till priset av 600 kronor. Ett glasögonfodral som detta pryder verkligen ditt sängbord!

Vill du tillverka ditt eget glasögonfodral med brodyr kan du hitta ett sådant broderingskit på korssting.dk. Med hjälp av detta kit kan du alltså själv pryda ett glasögonfodral med en vacker bild av krokusar, vilket kan vara ett kul alternativ till att köpa ett färdigt glasögonfodral om man är lite pysslig. Även på Hemmets Journals hemsida kan du hitta beskrivningen till hur du syr ditt eget glasögonfodral med hjälp av en teknik som heter viggsöm. Det är lite knåpigt, men är du som sagt lite kreativ och pysslig så kan det vara en kul hobby att sy sitt eget glasögonfodral, eller varför inte ge bort ett glasögonfodral till en vän?

På Kitsch.se hittar du ett gulligt blommigt glasögonfodral i gammeldags stil för bara 39 kronor. Man rekommenderar dock att du använder det till solglasögon och läsglasögon och inte till dina vanliga glasögon som du använder hela tiden. Vill du hellre ha ett tufft glasögonfodral med mycket bling kan du hitta det på bluebox.se. Här hittar du ett glasögonfodral från Pink Poodle, klätt i ett häftigt tyg vid namn Funky Leo i guld, leopard, läder och små diamanter. Du kan också matcha ditt glasögonfodral från Pink Poodle med en mängd andra accessoarer som sminkväskor, plånböcker och handväskor.

Du hittar också ett flertal olika designade glasögonfodral hos leakovac.se. Designen på glasögonfodralen är genomgående grafisk och inspirerade av olika musikinstrument med tangenter. Ett glasögonfodral har till exempel namnet White Harmonica och stängs med en stilfull snodd. Detta glasögonfodral passar utmärkt för att skydda antingen läsglasögon eller solglasögon. Glasögonfodralets material är konstläder.

I övrigt hittar du glasögonfodral hos alla återförsäljare av glasögon, både i butik och online. Du kan till och med hitta billiga glasögonfodral på lågprisbutiker som Rusta. Beroende på var du ska använda glasögonfodralet måste du ha olika kvalité. Om du bara ska förvara glasögonen på nattduksbordet kan du mycket väl köpa ett mjukt, enkelt fodral. Behöver du bära med dig ditt glasögonfodral i väskan bör du istället ha ett hårdare glasögonfodral som inte åker upp och som kan skydda dina glasögon maximalt.